Cautare

62783 de rezultate pentru "un italian a inpuscat patronul unui club din timisoara" (6.01 secunde)
nu se mai putea, ne ajunsese tuturor cutitul la os, dupa cea mai dura perioada de austeritate din perioada postbelica, dintr-o tara europeana.
Stefan Both) La inceputul anilor 1900, in Timisoara, in Bucuresti si in celelalte orase din Romania a aparut moda birjelor, trasuri special amenajate pentru transportul pasagerilor in oras. Cel mai renumit fabricant de birje din Timisoara a fost Iuliu (Gyula) Kardos.
Situatia statiei CFR Petrosani si a altor aproximativ 50 de halte si statii din Regionala CFR Timisoara pare sa scape de sub control, sute de oameni fiind nemultumiti de bezna de pe timpul noptii.
Cu ani in urma, pe vremea cand lucram la ziarul Realitatea Romaneasca, am realizat un material despre cantaretii romani. pasionati de biciclete, care nu a apucat sa fie publicat. ... Prima bicicleta am avut-o la zece ani, can eram la Timisoara.
Societatea Romana de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie a sustinut in perioada 10 Februarie - 10 Martie 2014 campania nationala de informare si educatie medicala privind sanatatea femeii:
A fost bucurie mare joi seara pe aeroportul international din Timisoara. S-au intors cateva zeci de romani expulzati din Franta, cu promisiunea generoasa a 7.000 de euro de familie pentru a-si face un rost aici. ... La Casa Tineretului din Timisoara li s-au inmanat cate 153 de euro.
Ministerul Transporturilor cauta intermediari pentru listarea aeroporturilor din Constanta si Timisoara. Institutia va organiza o licitatie pentru selectia firmelor de intermediere care sa aduca pe Bursa cate 5 procente din capitalul celor doua aeroporturi internationale.
Tanar de 25 de ani suspect de coronavirus, internat la Timisoara. A ingrijit bolnavi infectati cu noul virus in Germania.
Revolutia romana, dincolo de sarbatori, de drapele si imnuri, de fraze sforaitoare, in mod neoficial, cu tot regretul, a fost un semiesec. ... Revolutia a dat chix din cauza noastra. Nu am stiut sa profitam de schimbare pentru a ne transforma in interiorul nostru.
Compania aeriana Carpatair va creste din 28 octombrie, numarul zborurilor de la Timisoara la Frankfurt-Main, de la 3 la 7 pe saptamana, operatorul ajungand astfel la un total de 24 de zboruri spre diferite destina_ii din Germania.
Are 25 de ani si e din Timisoara Ioana Filimon din Timisoara a castigat titlul de Miss Romania 2016, concurs organizat in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, desfasurat la Ambasad'Or Events din Otopeni.
Comisia Europeana (CE) a aprobat o finantare nerambursabila de 124,4 milioane de euro, din Fondul de Coeziune, pentru constructia autostrazii Timisoara-Arad si a centurii ocolitoare Arad.
Vezi mai jos ce culoar european pregatesc grecii si ce trebuie sa faca romanii pentru a intra in proiect O delegatie elena va inspecta in curand cateva rute de transport din tara noastra, care ar urma sa intre in componenta culoarului european ce va lega Patras (Grecia) de Hegyeshalom (Ungaria).
Silvia Terziu este un designer roman care a cucerit Parisul si care intentioneaza sa o "curteze" pe celebra Lady Gaga. Creatoarea de moda care a absolvit Universitatea Internationala de Moda Esmod din Paris are planuri marete.
Beneficiind de fonduri publice de 690.000 de lei, printr-un program de sprijnire a exporturilor derulat de Ministerul Economiei, firmele (IMM-uri) expun gratuit in standul national, li se deconteaza 50% la cazare si transport pentru o persoana din cadrul firmei si le sunt suportate unele costuri de marketing, a declarat pentru HotNews.ro Codruta Nicolescu, diretor executivARIES- Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software Filiala Timisoara, cea care a coordonat aceasta participare romaneasca la Barcelona.
Eduard) Stefan Banica sustine in luna noiembrie un turneu national in 8 orase din tara. Un concert incendiar cu Stefan Banica si invitatii sai!
Fostul director al spitalului municipal din Timisoara, Octavian Mazilu, a fost ridicat de politisti chiar in timp de lua mita de la pacienti.
Senatorul PSD Vasile Dancu a anuntat ieri la Timisoara ca pregateste mai multe barometre de opinie pentru studiul vietii urbane, astfel incat cei care ocupa functii publice in marile orase sa fie evaluati dupa criterii reale, si nu dupa "gargara politica".
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat ieri ca PNL va face alianta doar cu PN¥CD si cu AP. ... Cetatenii asteapta o oferta de dreapta si vrem sa le facem aceasta oferta, care sa nu alunece in demagogie si populism", a spus Bogdan Olteanu.
Potrivit presedintelui filialei municipiului Constanta a Organizatiei de Tineret Romania Mare (OTRM), Catalin Boboc, in scurt timp va fi organizata plenara OTRM, prilej cu care se vor face "schimbari in structura Biroului Executiv al OTRM".
google-analytics.com